onze dieren worden op een gezonde én eerlijke manier grootgebracht

Biologisch vlees

Bij Slagerij van Tilburg vinden we het heel belangrijk dat onze dieren op een gezonde en eerlijke manier worden grootgebracht. Want als het begin proces van het opgroeien van de dieren niet goed is, dan wordt het vlees ook nooit lekker mals en daarom is het contact dat wij hebben met onze grossier heel belangrijk. We moeten er allemaal hetzelfde over denken en doen. Alleen zo kunnen wij u als klant, dat mooie stukje vlees aanbieden uit de Alblasserwaard.

Rundvlees

De Runderen worden met liefde grootgebracht door boeren die het zien als hobby niet als werk. Ze staan in mooie ruime stallen met open verbinding naar buiten, in de stallen ligt ruim voldoende stro. De runderen kunnen in de stallen lekker liggen en er is voldoende loopruimte. Bovendien staat zelfs altijd de radio aan in de stal daar worden ze lekker ontspannen van . Ze krijgen voldoende ruwvoer te eten zoals, mais, kuilgras en hooi. En dat proeft u! Ons Rundvlees heeft een fijne structuur en een sappige bite. Het vlees verliest tijdens het bakken of braden namelijk minder vocht. Hierdoor ligt het vlees niet te spetteren in de pan en houdt u uiteindelijk een groter stuk vlees op uw bord. En dat is wat u wilt een eerlijk stukje Rundvlees, net als uw slager.

Varkensvlees

Varkens zijn sociale dieren die de ruimte nodig hebben. Onze varkens kunnen voldoende buiten lopen en worden met natuurlijke voedingsstoffen grootgebracht. Geen antibiotica of andere stoffen. De varkens worden met respect behandeld en leven in mooie ruimen stallen waar ze ook naar buiten kunnen. In de stallen ligt voldoende stro waar ze lekker ontspannen in kunnen liggen. De stallen hebben ook voldoende ramen zodat de varkens een natuurlijke dag en nachtritme kunnen hebben. Zo heeft ons varkensvlees een mooi en eerlijk bestaan gehad, en dat proeft u terug in ons heerlijk en gezond varkensvlees.

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees wordt grootgebracht door onze vaste grossier van rundvlees. De kalveren worden verzorgd en grootgebracht door de zonen van de grossier. Het is een hobby van ze om de kalveren te verzorgen en te voeden. Ze krijgen ruim voldoende aandacht en leven in een mooie stal met open verbinding naar buiten. De klaveren krijgen de beste voeding en worden met de fles grootgebracht.

Snel en gemakkelijk Online bestellen en laten bezorgen Online Bestellen