Ambachtelijke slager sinds 1950

Slagerij van Tilburg

Slagerij van Tilburg staat voor kwaliteitsvlees. Vlees met een authentieke smaakbeleving. Bewust en zorgvuldig uitgekozen premium rassen van eigen bodem, zoals het Alblasserwaards Rundvlees, kipfilet uit de Meije streek en varkens die door ons zelf worden uitgezocht bij onze vaste mester. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid met streekproducten, specialiteiten en delicatessen uit verschillende culinaire landen.

passie voor lekker eten

Onze winkel

Bij binnenkomst in onze winkel worden alle zintuigen geprikkeld. U loopt langs ruim gevulde toonbanken met allerlei verschillende producten. Naast vlees hebben wij ook verse salades en diverse kruiden en specerijen in ons assortiment.

Achter de toonbank staan onze vriendelijke medewerkers die u van alle productinformatie kunnen voorzien. Uiteraard kan er ook van alles geproefd worden om samen met u het best passende product bij uw smaak te vinden.

Sinds 1950

Trots op het verleden

Slager wordt men niet bij geboorte. Maar, als het slagersbloed eenmaal in de familie zit is de basis voor vele generaties gelegd. Sr. Gerrit van Tilburg begon in 1942 als slagersknecht bij Slager Broere in Sliedrecht.

1950 
Gerrit kocht een slagerij in Leiden en begon voor zichzelf.

1956
De slagerij verhuisde naar Bodegraven.

1970
Overname van Slager Broere in Sliedrecht door Gerrit.

nieuwe pand

Klaar voor de toekomst

1986
De slagerij verhuisd van de Kerkbuurt naar het Winklerplein.

1988
De broers Wout, Arie en Gert nemen de slagerij over van hun vader.

2017
De slagerij verhuisd naar het huidige nieuwe pand aan het Winklerplein.