Eerlijk en vers pluimvee

Kip & gevogelte

Onze kipfilet komt van een vast pluimvee bedrijf uit de Meije een streek in Bodegraven. Het is een bedrijf die voor eerlijk en vers staat, de dieren hebben de ruimte gehad om goed te bewegen, binnen en buiten in de Meije. De kippen worden met eerlijk voer groot gebracht zonder "Antibiotica" en na het slachten wordt er geen water in gespoten om de kipfilet mooi en groot te laten lijken. Nee gewoon eerlijk zoals het hoort.

Wij krijgen dagelijks verse kipproducten binnen, het pluimvee bedrijf weet wat wij willen hebben voor kwaliteit. Het is belangrijk dat je als slager op 1 lijn zit met je grossier, zo blijf je allebei elke dag streven naar de eerlijkste en beste kipfilet en dat proeft uw.

Wij kunnen dagelijks al de soorten pluimvee binnen laten komen van kalkoen, parelhoenfilet tot maïskippen enz.

In onze slagerij kunt uw altijd  bestellen wat u precies wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het goed komt, van de bereiding tot aan de kruiden.

De kipproducten worden elke bereid in de slagerij we maken er de lekkerste producten van zoals kipschnitzels, maar ook onze klant en klare maaltijden waar wij ook onze Meije kipfilet in verwerken.

Kipproducten zijn altijd populair omdat het gezond is en bovendien makkelijk te bereiden zijn.

Hieronder ons assortiment kipproducten:

Kipfilet – Kipdijen - Kiprollade - Kipschnitzels - Kippen vleugels - Kipblokjes – Oma’s kippen – Grillkippen -  Kippenpoten - Kip cordonbleu - Kipkarbonade - Kip drumsticks - Tandoori kipreepjes - Kip Bon – Bini etc.

Snel en gemakkelijk Online bestellen en laten bezorgen Online Bestellen