Eerlijk en kwalitatief goed

Rundvlees

Ons Hollands Rundvlees is één van onze specialiteiten, de runderen worden altijd met de uiterste zorg geselecteerd. Wij kiezen altijd voor vrouwelijke dikbil kwaliteit. Omdat wij altijd met hele runderen werken, kunnen wij u als klant altijd een eerlijk en kwalitatief goed stukje rundvlees aanbieden, van de riblappen tot aan de staart en alles wat er tussenin zit.

Doordat de koeien onder de meest optimale omstandigheden opgroeien, in de wei of in de stroschuur, kan de beste kwaliteit rundvlees worden gegarandeerd. Met een kenmerkende verfijnde smaak en structuur. Gefokt en gemest in de Alblasserwaard waar de dieren in alle rust en ruimte opgroeien.

Omdat wij iedere week 1 à 2 hele dieren verwerken is onze traceerbaarheid en controle goed. Wanneer je als slager met losse rundvlees onderdelen werkt, zoals veel slagers doen, werk je met veel meer “afzenders” en is het veel moeilijker om kwaliteit en de veiligheid te waarborgen zoals wij dat doen.

Uitbenen doen we zelf!

In onze slagerij vinden we ambacht belangrijk. Daarom benen wij al onze geslachte runderen zelf uit. Een echte slager kan uitbenen! Tenminste, zo denken wij over ons vak. De laatste jaren is er veel veranderd. Vroeger slachtten bijna alle slagers hun eigen runderen, terwijl dat tegenwoordig nog maar zelden gebeurt. 

Natuurlijk zouden we er ook voor kunnen kiezen om al het vlees verkoop klaar binnen te laten komen, maar bij Slagerij van Tilburg willen we dat niet. Wij willen kunnen laten zien waar we mee bezig zijn en alles zelf in de hand houden.

Dubbele controle

Doordat we het vlees zelf uitbenen, zien we het vlees extra goed. De ideale manier om een dubbele controle uit te voeren voordat het vlees bij ons in de toonbank komt te liggen. Zo zijn wij verzekerd van een goed én eerlijk stukje vlees. Iets wat u als klant mag verwachten van een ambachtelijk slagerij.

Een greep uit ons assortiment

Zin in een lekker stukje rundvlees? Probeer dan eens een van onze specialiteiten:

Hollandse Biefstuk – Rosbieflappen - Kogel Biefstuk - Rosbief aan´t stuk - Haas Biefstuk – Staartstuk – Baklappen - Hachee vlees - Sukade lappen - Mager soepvlees - Opoe´s riblappen – Klapstuk - Fijne riblappen - Runder saucijzen – Braadlappen - Lende rollade - Oma´s sudderlappen - Runder schnitzels - Magere stooflapjes - Magere runder rollade – Ossenstaart – Zijlende - Bieflappen – Pepersteaks - Entrecote Etc.
Snel en gemakkelijk Online bestellen en laten bezorgen Online Bestellen