Ouderwets lekker varkensvlees

Varkensvlees

 

Ons varkensvlees komt van onze vaste mester. Als geen ander weet hij wat voor vlees wij in de kuip willen hebben. Eerlijk en zuiver, dat proeft u.

Een paar keer per week halen we s’ochtends vers varkensvlees. Alleen op die manier kunnen wij u een goed stuk varkensvlees garanderen. Korte lijnen daar houden we van.

Ook hier weer de dubbele controle

Doordat we het vlees zelf uitbenen, zien we het vlees extra goed. De ideale manier om een dubbele controle uit te voeren voordat het vlees bij ons in de toonbank komt te liggen.

Zo zijn wij verzekerd van een goed en eerlijk stukje vlees, iets wat u als klant mag verwachten van een ambachtelijk slagerij.

Wout zoekt zelf de varkens uit die wij willen hebben, zodat wij altijd de beste kwaliteit in huis hebben. Dat ruikt en dat proeft u als u bijvoorbeeld een lekkere rollade aan het braden bent. Een ouderwets sappige karbonade of malse Wienerschnitzel is bij ons geen probleem.

Het varkensvlees dat verwerken wij natuurlijk ook in onze worstmakerij, van onze kookworst tot een sappige boerengrillham, beenham allemaal producten waar u altijd een extra plakje van wilt eten. 

En niet te vergeten onze dagelijks vers gegrilde spareribs, daar blijft u van eten.

Ook maken we er verse specialiteiten zoals, varkenshaas met mager rookspek en knoflook marinade, of een sappige varkensoester met mosterd en peper. Zo zijn er nog veel meer producten waar je iedereen blij meemaakt.

Snel en gemakkelijk Online bestellen en laten bezorgen Online Bestellen